Blev knappt en halvdag | Jeanette84 - En mammas vardag
jeanette84

Jeanette84 – En mammas vardag

Annons

Blev knappt en halvdag

(we♥it)

Jag och Isabelle kom hem för drygt en timme sen, blev inte många timmars jobb för min del. Ångrar att jag begav mig till jobbet överhuvudtaget, då jag borde ha stannat hemma. Åkt på en förkylning och det känns i kroppen, trött, ont i huvudet och sen har jag en ond och tjock hals. Efter jag intagit frukost och så, så kände jag bara för att åka hem igen och bädda ner mig. Så fick det bli och jag hämtade även hem Isabelle, för jag visste att när jag väl får kommit hem och vilat, så skulle jag inte orka mig ut i detta vädret igen.

Vi har verkligen oväder ute idag. Det har typ spöregnat sen igår och det blåser en massa. Vi har verkligen fått ett ruskigt höstväder nu.

Pyjamasbyxorna är på, placerat mig i sängen och dricker varmt för min hals. Är verkligen mycket förkylningar nu som går.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
jeanette84

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats